Maszk 12

1 905 Ft

A védőmaszk 100% PES anyagból készül, akár egyedi nyomtatással is. A termék biztonságos a bőrre (a gyermekek számára is), mert a maszkok készítéséhez az anyagok Oeko-Tex I. Osztályú minősítéssel rendelkeznek.

Belső zseb került kialakításra, amely lehetővé teszi a speciális szűrők használatát a maszkban vagy akár egy közönséges zsebkendőt is rakhatunk bele, ami szintén növeli a maszk hatékonyságát.

Az állítható huroknak köszönhetően a méret mindenkinek megfelel.

FONTOS!

Ez nem orvosi termék. A maszk csökkentheti a fertőzés kockázatát, de nem nyújt megfelelő védelmet a mikrobák és a vírusokkal szemben, de előnyt nyújt Önnek a viselése, a környező embereknek, ha tüsszögnek vagy köhögnek. Emellett kifejezetten csökkenti a kézzel történő érintkezés lehetőségét az arcunkkal.

Kategória:

Leírás

KINEK AJÁNLJUK?

Magánszemélyeknek

Reklámügynökségeknek

Gyógyszertáraknak

Nagy munkáltatóknak – a munkavállalók védelme érdekében, például futárszolgálatoknak, DPD, GLS, kiskereskedelemben dolgozóknak vagy gyári, nagyüzemi munkásoknak – a maszk vállalati logóval ellátható

ÁRAINK:

1 db: 1905.- Ft
2 – 10 db: 1840.- Ft
11 – 50 db: 1780.- Ft
51* – 100 db: 1625.- Ft
101* – 1000 db: 1500.- Ft
1001* – 5000 db: 1300.- Ft

Az ár tartalmazza a nyomtatást a választható grafikák közül.

*50 darab felett az ár tartalmazza az egyedi grafikai nyomtatást is, ha saját mintát szeretne. Kérjük egyedi dizájn esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@mitko.hu e-mail címen.

Áraink bruttó árak az általános forgalmi adót tartalmazzák!

RÉSZLETEK:

A PES anyagból készült külső réteg kb. 170 g / m2. A szövet rendelkezik I. osztályú OECO TEX tanúsítvánnyal (érintkezhet a gyermekek bőrével),

belső réteg (zseb) PES anyag kb. 90 g / m2,

Szublimációs nyomtatással vagy nyomtatás nélkül alapszínben

PES hevederek.

Az ajánlat a gyártó által javasolt vagy nyomtatás nélküli maszkokra vonatkozik.

Nagyobb mennyiségek esetén (50 darabtól kezdve) kérésre készíthető egyedi design is.

Mosható 40 Celsius fokon, ettől magasabb hőfokon esetleg 60 Celsius fokon, lehetséges, de itt már károsodhat az anyag. Fokozott figyelemmel járjon el mivel a maszk rögzítője a maszk színétől eltérhet, illetve szélein felhasznált anyag is különbözhet a maszk színétől ezért mosásnál színfogó alkalmazását javasoljuk, hogy a lehető legtovább tartsa meg eredeti színét az anyag és ne forduljon elő, hogy megfogja az alapszínt a kötőből kiszivárgó szín.

CSOMAGOLÁS

Mindegyik maszkot külön műanyag tasakba csomagoljuk.

SZÁLLÍTÁS ÉS TELJESÍTÉS

Megrendelésinket igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni és biztosítani ügyfeleinknek az érintkezés mentes átvétel lehetőségét. Minden héten hétfőtől péntekig van lehetőség a megrendelt termék átvételére cégünk budapesti telephelyén térítésmentesen. Azonban a magas számú megrendelés miatt hetente csak egy alkalommal szállítunk telephelyünkre, így is csökkentve az ügyfeleinkre háruló költségeket. Minden vásárló e-mailben kap visszaigazolást a megrendeléséről, illetve a termék átvételének lehetőségéről. A várható szállítási idő 7-14 nap, de nagyon igyekszünk.

TERMÉKÜNKET A SAJNÁLATOS HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL GYÁRTJUK ÉS FORGALMAZZUK, AMENNYIBEN TUDOMÁSUNKRA JUT, HOGY TERMÉKEINKET NAGY TÉTELBEN VÁSÁRLÓK AZ EMBEREK FÉLELMEIT KIHASZNÁLVA TOVÁBBÉRTÉKESÍTIK JÓVAL MAGASABB ÁRON ÉS ÍGY ERKÖLCSTELEN HASZONSZERZÉSRE TESZNEK SZERT, ABBAN AZ ESETBEN MEGTESSZÜK A SZÜKSÉGES JOGI LÉPÉSEKET.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

#MARADJOTTHON
#VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA
#MITKOFOREVENTS